ÇORUM / MERKEZ - SUHEYBİ RUMİ İMAM HATİP ORTAOKULU

MÜMMİNLER ANCAK KARDEŞTİR.

Bir hadis-i şerifte Peygamber Efendimiz (s.a.s) şöyle buyurmaktadır:

"Müslüman, müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, haksızlık yapmaz, onu düşmana teslim etmez. Müslüman kardeşinin ihtiyacını gideren kimsenin Allah da ihtiyacını giderir. Kim bir müslümandan bir sıkıntıyı giderirse, Allah Teâlâ o kimsenin kıyamet günündeki sıkıntılarından birini giderir. Kim bir müslümanın ayıp ve kusurunu örterse, Allah Teâlâ da o kimsenin ayıp ve kusurunu örter."

* Buhârî, Müslim, Ebû Dâvûd, Tirmizî

Dünyanın neresinde olursa olsun, mazlumların ve ihtiyaç sahiplerinin dertlerine deva olma yarışında olan imam hatip okulları olarak Gazze'de zulüm altında olan kardeşlerimize yardım etmek amacıyla Kızılay Çorum Şubesinin başlattığı "ÇORUM'DAN FİLİSTİN'E AMBULANS VE TIBBI YARDIM KAMPANYASI" na Suheybi Rumi İmam Hatip Ortaokul olarak bizlerde katıldık. Dağıttığımız yardım zarflarına katkı sunan , başta kumbarasındaki harçlığını veren öğrencilerimiz olmak üzere velilerimize,öğretmenlerimize ve okul personelimize teşekkür ederiz. Bu yardımların biz nebze de olsa Gazze'de zulüm  altında olan kardeşlerimize nefes olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ederiz.

30-11-202330-11-202330-11-202330-11-2023

Yayın: 30.11.2023 - Güncelleme: 30.11.2023 14:43 - Görüntülenme: 480